Larcifer (eller Lars om du vil…)

Jeg er en helt vanlig fyr bosatt i Fredrikstad. Jobber som fotograf med base her i Fredrikstad.
Mest tid og det jeg fokuserer på når det gjelder foto er et par store foto-prosjekt som med tiden skal bli til en bok og noen utstillinger. Mer om meg, mine bilder og prosjekt, samt alt av oppdateringer som er relatert til foto finner du i portfolioen min på  www.LarsUlriksen.com (engelsk)

Har bodd og jobbet rundt om i inn og utland de siste 20 årene før jeg igjen havnet “bo-fast” her i Fredrikstad. Om det blir en mellomlanding eller om Fredrikstad er en fast greie får vi se litt på. Trives på hytta i Dalsland, trives på fjellet og ute i DEILIG nordisk natur, men tar også gjerne turen sørover om jeg slipper å ligge i vannkanten i 40 varme. Byferie er nok mer riktig setting for min del.

Etter mange år “på landet” skal jeg vel innrømme at jeg også savner å bo i en by. Cafelivet, lukten av våt asfalt, trikk, bane, hissige gate-musikanter og et spennende mangfold av folk! Som homse er det jo også et miljø og et bedre nettverk som frister i en by fremfor sub-urbia. Ja ja, Oslo er bare en kort tog-tur så det er holdbart enn så lenge. Det man sparer på billigere bolig “i utkanten” forsvinner nok i helge-turene om man begynner å regne litt på det =)

Noe du lurer på? Det er ikke værre enn å sende meg en mail på mail@larcifer.com

 

Share This